Link

Att skriva, det kan vara lite som att träna.

Ta mig själv som exempel, jag tränar gärna på morgonen hemma. Slår på en YouTube video med en halvtimmes långt träningspass. Det är skönt, jag känner mig friskare efteråt och kan dricka mitt kaffe med gott samvete, om det är ekologiskt.                                Våran Nespressomaskin däremot ger mig dåligt samvete om jag bara tittar på den.       Ner till träningsstudion där det finns andra folk, ledare, maskiner, rådgivare och där det kostar pengar att vara med, dit vågar jag inte gå. I alla fall inte innan jag är säker på att jag är vältränad nog…

Nu skriver jag hemifrån och det går. Jag övar mig, men tänk om någon skulle läsa också och kommentera. Jag stavar så konstigt, ursäkta.

Min Nespressomaskin övervakar köket och skickar jämna uppdateringar till Nestle (ond superkartell) och berättar livligt om vilka produkter vi använder, tror jag…

Jag har inte tränat på flera veckor nu, så det där första var inte riktigt sant… det var mer i vintras jag tränade. Jag kan tipsa om et par kanaler:  BeFit och CafeMom Studios.           På BeFiT är det en kvinna som heter Jillian Michaels som har en del träningsprogram som jag gillar. Yoga Meltdown Level 1 bland annat och 6 Week Six-Pack.                                 Nu tränar jag inte, nu skriver jag så fort jag får chansen. Det gäller att jag övar upp skrivhastigheten så jag hinner skriva väldigt fort. I mellanrummen så att säga.                 Jag har familj nämligen. Barn och man, hus och trädgård och ja, vi har det väldigt bra. Very fortunate. Men nu är det alltså så att jag bestämt mig för att skriva en novell och eftersom inspirationen bara kommer när jag redan skriver eller när jag inte har papper och penna i handen så skriver jag det här i stället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *